Hantaran roses bersama Rani
Date : 14/4/2012. another batch 15.4.2012Fee : RM300
Tme : 9.30-5pm
Dalam kelas ini, student akan belajar :
1.Menghasikan BC yang cantik dan licin.
2.Teknik mudah menyalut icing ke atas kek.
3.Teknik icing cake dgn betul.
4.Teknik kemaskan kek.
5.Teknik licinkan kek.
6.Teknik membuat ros tanpa kon.
7.Teknik hasilkan ros yang berpecah-pecah (real rose)
8.Teknik hasilkan ros bud, half bloom dan full bloom.
9.Teknik memindahkan bunga atas kek dgn betul.
2.Teknik mudah menyalut icing ke atas kek.
3.Teknik icing cake dgn betul.
4.Teknik kemaskan kek.
5.Teknik licinkan kek.
6.Teknik membuat ros tanpa kon.
7.Teknik hasilkan ros yang berpecah-pecah (real rose)
8.Teknik hasilkan ros bud, half bloom dan full bloom.
9.Teknik memindahkan bunga atas kek dgn betul.
Peserta perlu bawa: Turn table, pen, flower nail saiz besar, apron, dua helai kitchen towel atau tisu gulung, spatula kek besi saiz sederhana besar , piping bag bersaiz sederhana, gunting kertas saiz sederhana dan cake tester. (apron juga boleh dibeli dimysugarclass dengan harga RM25)
Peserta akan perolehi: Resipi kek chococolate moist, resipi buttercream utk sapu, resipi buttercream utk bunga. Kek yang telah siap dihias boleh dibawa pulang.
Design cake: Design moden. Peserta akan perolehi: Resipi kek chococolate moist, resipi buttercream utk sapu, resipi buttercream utk bunga. Kek yang telah siap dihias boleh dibawa pulang.
Untuk booking class
Bankin ke RM50 ke acc cimb lynn 01040070771524
or
Maybank 162740126707 both acct under Noorhaslinda Hassan
Once dah bayar, email detail payment contact no.
Sila inform 3 hari awal sekiranya tidak dapat hadir. Penukaran kelas di saat akhir tidak dibenarkan. Sekiranya tidak hadir, deposit tidak akan dikembalikan
No comments:
Post a Comment