Fee : RM305
Basic fondant kek
Sebelum balut kek dengan fondant, kek sendiri kena perfect dan kemas. Di kelas ini student akan pelajari ilmu asas sebelum balut kek dengan fondant. Baiki kek, bubuh filling dan trim kek. Bagaimana hendak mendapatkan ketinggian kek yang sempurna, salutan fondant dengan kemas . Dan juga kenali masalah fondant, seperti melengas, terkoyak, berkedut.
Deco menggunakan real kek. Pelajari cara membuat frills tepi kek dan susunan bunga pada kek.Pengenalan tools dan pengenalan apa itu fondant, gumpaste serta modeling paste.
Untuk booking class
Bankin ke RM50 ke acc cimb lynn 01040070771524
or
Maybank 162740126707 both acct under Noorhaslinda Hassan
Once dah bayar, email detail payment contact no.
Sila inform 3 hari awal sekiranya tidak dapat hadir. Penukaran kelas di saat akhir tidak dibenarkan. Sekiranya tidak hadir, deposit tidak akan dikembalikan
No comments:
Post a Comment