Jan 31, 2012

continental cake Class


Time : 9.30-5pm
Fee : RM275

Pelajari bagaimana hendak membuat sponge cake. Tips dan masalah dalam membuat sponge kek.

Kelas ini banyak tumpuan pada filling kek. Student akan membuat dan deco
-Choc banana cake-choc sponge cake dengan banana mousse filling. Deco dengan ganache choc

-Black Forest cake -Choc sponge cake dengan ceri filling. Pelajari bagaimana hendak membuat filling ceri . Salutan kek dengan fresh cream.Tips dan teknik melepa dikenalkan

-Cheezy fruity cake-Vanila sponge cake dengan cheesy fruity filling. Salutan kek dengan fresh cream, susunan fresh fruit diatas kek dan choc dropping di sisi kek. Tips dan teknik melepa dikenalkan
Sila bawa turntable, kain lap dan spatula kek

Untuk booking class
Bankin ke RM50 ke acc cimb lynn 01040070771524
or       



Maybank 162740126707 both acct under Noorhaslinda Hassan




Once dah bayar, email detail payment contact no.



Sila inform 3 hari awal sekiranya tidak dapat hadir. Penukaran kelas di saat akhir tidak dibenarkan. Sekiranya tidak hadir, deposit tidak akan dikembalikan


No comments:

Post a Comment